Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

Dijamant ZAVESTI

Vsaka modrost ima za cilj, da razreši skrivnost človeka, ki je rezultat evolucije svetov. Človek je majhen unverzum, Mikro Kozmos in majhna sinteza velikega Univerzuma ali MAKRO KOZMOSA. Kokorkoli sta ta dva svetova različna, se skladno dopolnjujeta.

                   Kaj je ZAVEST ?
eden od uporabnih  opisov ZAVESTI je, da je to celotno ustvarjanje in celostno zavedanje vsega kar je, tukaj in sedaj.

Z nekajletnim delom v skupini je sedaj, tukaj pred vami, predstavljen proces GIBANJA ZAVESTI med MAKRO in MIKRO Kozmosom z uporabo govorice SIMBOLOV, ki vsakemu od vas sporočajo in sprožajo prav tisto, kar je ta trenutek v vaše najvišje dobro. 

Ste že zaznali in prepoznali povezanost med vami in PROSTOROM, ki presega območje Planeta ZEMLJA ?

 

Z vstopanjem v razširjeno Zavest JAZ SEM BIT in doživljanjem meddimenzionalnih prostorov, se smelo padajate na pot raziskovanja brez omejitev. Začne se doživljati stanja, ki presegajo razumsko dojemanje. Na razpolago so različni pripomočki in tehnike, a vendar se zavedajte, da so vse izbire in vse odločitve odvisne od vas.

 

Se sprašujete KDAJ boste in KAKO ste pripravljeni za poseganje onkraj znanega ? 

Vsebine na tej spletne strani in neposredni kontakt, sta  vam  lahko v oporo.

Podati se v raziskovanje ter pozorno sprejemali zaznave in izkušanje, so vrata  do odgovorov.

 

Vse ustvarjeno je HOLOGRAM in je odtisnjeno v naših celicah. Vsak znak je simbol z natančno določenim pomenom, ki je zapis v naši DNK.... torej: VSE že vemo, le izbrati je treba

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Diamant_VIZIJA.jpg