Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

Mikro KOZMOS - z igro do samospoznavanja

Prišli ste do KOD s sporočili, ki vam bodo z vztrajnim raziskovanjem odkrivali vaše vsakokratno trenutno stanje zavedanja, ki ste Mikro celice Kozmične Zavesti.

 

S sprehodom po prostoru Mikro KOZMOSa, lahko z naključno izbranimi liki s kodami v slikah likov na desni strani črte,  prepoznavate sporočila v treh ciklusih :

 

  • v cilusu SPOZNAVANJE prihajate do informacij na kaj je osredotočena vaša pozornost, ter kakšni so vaši notranji vzgibi 

 

  • v ciklusu OZAVEŠČANJE se seznanjate s tem, kako so posamična spoznanja povezana z vami ,oziroma kako vplivajo na vaša dejanja

 

  • v ciklusu DELOVANJE prevzemate oziroma vgrajujete ozaveščena sporočila in informacije v vaš potencial vrednot, ki je odraz vaše zavestnosti oziroma zrelosti vaše osebnosti izražen z dejanji

Vsak geometrijski lik (zgoraj) vsebuje sliko značilnih simbolov z vtisnjenimi KODAMI prostora Mikro KOZMOS po posameznih sklopih, ki vsi trije skupaj tvorijo energije  samospoznavanja. 

SEZNAM

KAKO se igrati preberite pod "usmeritve v igri" na tej strani.

Vsi SIMBOLI imajo sporočilno vrednoit ter so razvrščena v tri sklope, ki so v medsebojni korelaciji ter imajo naslednjo obliko:

 

1. sklop : SPOZNAVANJE

 

2.sklop:  OZAVEŠČANJE

 

3. sklop:  DELOVANJE 

 

 

v VD krogu so vse simbolne slikice umeščene v geometrijske like po posameznih sklopih in označene s številkami kot je na seznamu; z datumom na slikici in v tabeli je označen čas nastanka oziroma implementacije iz Etra 

 

Usmeritve: z IGRO do SAMOSPOZNANJA

Naključna izbira simbola ima za VAS v trenutku izbire (s klikom na geometrijski lik) edinstveno in enkratno sporočilno vrednost - IGRAJTE SE in se SPOZNAVAJTE.

galerija SIMBOLNIH SLIKIC po seznamu

Usmeritev v IGRI :

spontano in naključno izberite (kliknite) na po enega izmed geometrijskih likov v vsaki skupini oblik in odprla se vam bo slika s kodo. Vzemite list papirja in zapišite prvi vtis oziroma občutek, ki vas je spreletel ko ste ugledali vsako sliko posebej .

 

Nato najdite položaj vaših treh slik-KOD  v koordinatnem polju VD KROGA (levo) in mu določite mikro kozmične atribute: prebujanje, praspomin, zavest modrost, izkustvo.

Značilnejši in vplivnejši je tisti  atribut, ki mu je simbolna slika bližje oziroma leži med nima.

Za poglobljeno individualno razlago in zavestno svetovanje o pomenu vaših izbir simbolnih slik, me pokličite ali pa mi pišite na mail.

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now