top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

 

izbrane OBJAVE Kristalinske ZAVESTI

 

NOVA DUHOVNOST

Adrian P.Kezele o novi duhovnosti:

Nova duhovnost, jaz ji rečem duhovnost 2.0, ni namenjena reševanju problemov, ampak uresničevanju polnega potenciala zavestnega bitja, odstopanju od dogem, ki centralizirajo zavest, in iskanje neposrednih uvidov oziroma izkustev. V središču pozornosti ni jaz in moje, ampak razlika med resničnim in iluzornim.

 

Nova duhovnost mora biti izstop iz povprečnega, preseganje meja, odkrivanje neodkritih teritorijev, svobode, ki je še za obzorjem. To je pravzaprav necentralizirani motiv, ki omogoča nastanek nove generacije duhovih iskalcev. Duhovni iskalci nove generacije ne sprejemajo nobene centralizacije, niti najbolj subtilne, ki nastaja zaradi sprejemanja določenih prepričanj. Samo to omogoča razlikovanje med resničnim in neresničnim.

Odpiranje SIRIUSOVEGA portala 31.7.- 7.8.2015

Pasji dnevi so po stari tradiciji čas v letu, ko se kozmično dogajanje preseli v ozvezdje velikega psa, kjer najdemo tudi ozvezdje Siriusa. Za Sirius pravijo, da je najsvetlejša zvezda na nebu in o njem se je v času starega Egipta veliko govorilo in vedeloLetos se Siriusova vrata odpirajo 31.7.2015. Sirius je že maja skrit na našem nebu in zjutraj bo pred soncem začel ponovno vzhajati 31.7, viden pa bo ponovno po 7.8., ko se bo umaknil iz svetlobe sonca. Obdobje od 31.7. do 7.8. je zato obdobje, ko bomo prejemali energijske kode  kozmičnega srca, kar nas bo pripravilo za dogajanja v nadaljevanju leta.  Sirius s 7.8. vzide s Soncem in v tem času naše Sonce ojačuje energijo Siriusa, saj je poravnan z njim.

Portal AION; PRESKOK DOB 23.11.2013

Je čas za ponovno akcijo ! Je čas da vzamemo usodo našega sveta v naše roke !Trenutek aktivacije portala AION je določen z vrhom kvadranta planetov Uran in Pluton, ki opredeljuje časovni okvir 2012-2015. To je najpomembnejši astrološki aspekt v tem času in preprosto pomeni : REVOLUCIJO LUČI.

Kanalizirano sporočilo Delfinov in Svetlobnih Bitij iz Zvezde Sirius za Slovenijo

Energija morskih globin vas kliče, vas vabi in vas povezuje z nami, Delfini. Smo varuhi vaših morij, prinašalci visokofrekvenčnih sporočil, ki jih Zemljani lahko sprejmete skozi zvoke, ki jih oddajamo. MIR – ZAUPANJE - RADOST. Dragi naši prijatelji Zemljani, spodbujamo vas, da se naučite skozi življenje pluti z zavedanjem, da nikoli niste sami. Pomembno je, dragi Slovenci, da kot narod, 
kolektivno spustite energije nezaupanja, sumničenja, zavisti.

Odpiranje portalov - Zvezdna vrata, PREHOD 11:11; od 11.1.1992 do 31.12.2011

SIMBOL 11:11 je bil davno ukodiran v naš celični spomin, prej preden smo vstopili v materialno dimenzijo. To je bilo nameščeno v nas, odtisnjeno v vsako vlakno in DNK zapis naše biti kot del naših priprav, ki so bile izvršene še pred ciklusom naših utelešenj na Zemlji.

Simbol oziroma koda 11:11  je od teh davnih časov dremal v nas, nameščen kot urin mehanizem skupaj z navodili, ki se bodo odprla ko bo prehod 11:11 popolno aktiviran. Vse to je v nas nežno zasanjano čakalo čas svoje vključitve

1/1

Please reload

bottom of page