top of page

JAZ , AmaRa sem tu, na Planetu Zemlja že od nekdaj, moj izvirni dom pa je ozvezdje PLEJAD.

Plejade%201.jpg
Harmonična_uravnava_mreža.png

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

  V sedanjem telesu sem se 35 let pripravljala na zavestno zemeljsko bivanje, ki sem ga vzpostavila leta 1990. V prvih letih prehoda v razširjeno Zavest, je bilo doživljanje sebe in vsega,kar je prišlo v moje življenje, nekako tuje to je, ločeno od mojega novega zavestnega doživljanja sebe in sveta. Začela sem videti več (avre, eterične ravni), slišati neslišno (misli ljudi, sporočila živali-rastlin-kamenin), dojemati dogodke izven časovne omejitve (energijske zapise Prostora), sprejemati VSE-PRISOTNOST, doživljati celovito povezanost (povezavo z Bit-jo Planeta Zemlja), delovati zelo, zelo drugače; spoznala in sprejela sem svoje poslanstvo na Planetu Zemlja ! 

"

 Tistega novembra 1990 je bil premagan strah vezan na materialno obliko bivanja tukaj, na planetu Zemlja. Čudovito je doživeti osvoboditev od primarnega strahu živeti ali umreti in se podati v še neznana področja bivanja. 

 

Takrat se je zgodilo, da se je moja Zavest sproščena podala na galaktično raziskovanje in prispela do Središčnega Galaktičnega Sonca.

 

Zavest ima neomejene možnosti širjenja v različna vibracijska polja etra in zmožnost istočasnega obstoja v skrčeni materialni obliki.

 

Doživetja in popotovanja v razširjeni Zavesti niso nič manj stvarna kot doživljanje in premikanje v materialni, 3D stvarnosti. 

 

S hvaležnostjo in v poklon  Mojstrom , Galaktičnim Bitjem in zemeljskim sopotnikom, radostno sodelujem in se predajam nalogam udejanjanja načrta LUČI na Planetu Zemlja.    

                                                

"

V »Šoli ZAVESTi« sem bila intenzivno tri leta. Morala sem se privaditi »novi sebi« in osvojiti prepoznavanje različnih nivojev bivanja, tako pri sebi kot pri drugih. Dobri odziv na moja nova stanja so mi bile tri hčerke, ki sem jim mama v tem življenju na Zemlji.
V svojem delovanju in odkrivanju sebe sem uporabljala tehnike radiestezije in bioenergije, kar sem po letu 1990 opustila,
 
Delujem z uporabo govorice simbolov in z odčitavanjem gibanja kozmičnega etra, to je udejanjanja energij v obliki kozmogramov. Sem raziskovalka duhovne znanosti, ki razkriva duhovne zakone in njihovo pojavnost v dimenziji Življenja. Zavestno sodelujem pri oblikovanju in vzpostavljanju Nove Zemlje in tako uresničujem svoje poslanstvo Učitelja in Zdravitelja v vlogi "čistilca okna ZAVESTI" pri ljudeh.

Posebno izpolnitev doživljam s sidranjem ženskega principa na Planetu Zemlja, ter s spoznavanjem in udejanjanjem principov harmoničnega bivanja tukaj in sedaj.

 

Radostna sem, ker se lahko družim z vami in si z vami delim RESNICO, ki osvobaja.

Amara is also a Sanskrit name meaning immortal and a Mongolian name meaning peaceful.

Amara ima  Sanskritski pomen "neumrljivosti" in mongolski pomen "miroljubnosti"

bottom of page