Harmonične IZBIRE delovanja

 

Zelo verjetno je, da ste se že kdaj vprašali, kaj je tisto, kar imate "prirojeno" v obliki  talentov in sposobnosti in kateri poklic vam zato najbolj ustreza za uresničitev največjega zadovoljstva.

S proučevanjem in uporabo informacij pridobljenih s pomočjo astrologije in psihologije, ste verjetno že prepoznali vaše osebnostne danosti in potenciale.

Za proučevanje in iskanje vašega izvornega namena bivanja in delovanja  tukaj in sedaj lahko uporabite vedenja in informacije iz razširjenega prostora Zavesti kot je prikazan v "Krogu harmonične izbire"  z vpogledom v aktivno delujoče principe in prevladujoče univerzalne zakone (vzvode moči) za posamezne skupine poklicev.

Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

Osnovna svrha vsega kar počnete je, živeti Življenje v radosti in nenehnem ustvarjanju za izkušanje tega KDO smo IN KAKO delovati. Priporočan ogled videov:  1,  2 , 3

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now