VIZIJA evolucije planetarne ZAVESTI

Po majevskem koledarju se je 5. januarja 1999 končalo obdobje moči in začelo obdobje etike, ki se je sidralo vse do 10. februarja 2011. Za prejšnje obdobje je značilno, da je manjšina z močjo strahu obvladovala večino. V obdobju, ki ga živimo zdaj, pa se trdnjave moči rušijo in razpadajo pod močjo osvobajajočih posameznikov, ki so premagali vse vrste strahu. 

Portal 11:11:11 je kolektivni, visoko vibracijski portal, ki se odpiral, da bi v tem času pomagal v širjenju Zavesti / Inteligence Univerzuma  na Zemlji, več ...

Odpiral se portal AION (23.11.2013)

Prvič v naši zgodovini se je zgodila neposredna povezava med planom materialne ravni (3. dimenzija) in kozmično atmičnim (duševnim) planom (11. dimenzija) na Planetu Zemlja. Ta aktivacija je istočasno sprožilec Nove Renesanse; več...

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now