Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

MAKRO KOZMOS

atributi in njihov pomen za uporabo

Naš sončev sistem sestavljajo nebesna telesa - zvezda Sonce in 9 planetov (od Sonca roti obrobju), so s Sanskrtskimi imeni  (Djotiš) več kot 26tisočletno sporočilo, njihovi principi delovanja pa so: 

SONCE (Surja)-moč, vodenje, izvor življenja -  LUNA (Čandra)-sočutje, nežnost, varnost

                                                                                         Rahu in Ketu -Lunarna vozla

MERKUR (Budha) - govorništvo, trgovanje, diplomacija, humor, znanost, razum

VENERA (Šukra)-lepota, skladje, popolnost, ljubkost, čutnost

ZEMLJA (Gaja)

MARS (Mangal)-borbenost, bojevitost

JUPITER (Guru)-modrost, zrelost, duhovnost, učenost

SATURN Šani) -

URAN, 

NEPRUN, PLUTON

Za proučevanje GIBANJA (širjenja) ZAVESTI v prostoru MAKRO Kozmosa so se leta 2003 "izrisale" naslednje zakonitosti in povezave:

VES prostor v katerem se giblje ZAVEST, je definiran v koordinatnem sistemu, ki se širi v neskončnost. Vodoravna os predstavlja neposredno gibanje ZAVESTI, to je Srebrni žarek ali ustvarjalni impulz, ki pa ne more ustvariti nobene trajne kreacije brez navpične osi, to je Zlatega žarka ali impulza kohezije kot  vzdrževanje ustvarjenega.

Čeprav se OSI raztezajo v neskončnost in skladno sledijo  širjenju MAKRO kozmičnega prostora, je njihova smer gibanja oziroma raztezanja opredeljena z naslednjimi atributi: 

VODORAVNO OS  poimenujemo dinamična in poteka od SRCE Zemlje do ustvarjalnega impulza ZAVESTI

NAVPIČNO OS  poimenujemo statična in poteka od JEDRNE Zvezde do Kozmične LJUBEZNI

Znotraj atributov  koordinatnega sistema širjenja Kozmosa, se proces GIBANJA oziroma širjenja ZAVESTI dogaja kot ustvarjalni proces od IDEJE oziroma zamisli (0*1 ) do popolne STVARITVE (0*8). Ta proces je ponazorjen s simboli: SEME-UNIVERZUM, MATERNICA - UNIVERZUM, POTOVANJE, GRAL, DREVO ŽIVLJENJA, PLAMEN, Žuborenje ENERGIJE, SIMFONIJA...... opomba: "posamični simboli so se izrisali leta 1999"

PRIPOROČILO za pospeševanje širjenja polja vaše ZAVESTI:

natisnite posamezne simbole in jih v enakem razporedu razvrstite po tleh prostora namenjenega za "potapljanje v lastno BIT". Stopite ali se usedite na sredino koordinatnega sistema in se počasi obračajte v nasprotni smeri urinega kazalca. Začetek vašega pomikanja naj bo vedno s pogledom v smeri JEDRNE Zvezde. Vsakič ko uporabite ta način pospeševanja širjenja vaše Zavesti, naredite TRI kroge pomikanja in zaključite s pogledom v smer ZAVEST

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now