top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

atributi in njihov pomen za uporabo

MAKRO KOZMOS

Naš sončev sistem in je eden izmed sončnih sistemov v tej galaksiji, sestavljajo nebesna telesa - zvezda Sonce in 9 planetov (od Sonca proti obrobju), so s Sanskrtskimi imeni  (Djotiš) več kot 26tisočletno sporočilo, njihovi principi delovanja pa so: 

SONCE (Surja)-moč, vodenje, izvor življenja -  LUNA (Čandra)-sočutje, nežnost, varnost

 LUNA- podzavest;  Rahu in Ketu -Lunarna vozla

MERKUR (Budha) - govorništvo, trgovanje, diplomacija, humor, znanost, razum

VENERA (Šukra)-lepota, skladje, popolnost, ljubkost, čutnost

ZEMLJA (Gaja)

MARS (Mangal)-borbenost, bojevitost

JUPITER (Guru)-modrost, zrelost, duhovnost, učenost

SATURN Šani) - razsodnik

URAN - upornik za vsako ceno / za svobodo

NEPRUN - zasanjana romantika, PLUTON - planet preobrazbe travm

Za proučevanje GIBANJA (širjenja) ZAVESTI v prostoru MAKRO Kozmosa so se leta 2003 razkrile naslednje zakonitosti in povezave:

VES prostor v katerem se giblje ZAVEST, je definiran v koordinatnem sistemu, ki se širi v neskončnost. Vodoravna os predstavlja neposredno gibanje ZAVESTI, to je Srebrni žarek ali ustvarjalni impulz, ki pa ne more ustvariti nobene trajne kreacije brez navpične osi, to je Zlatega žarka ali impulza kohezije kot vzdrževanje ustvarjenega.

Čeprav se OSI raztezajo v neskončnost in skladno sledijo  širjenju MAKRO kozmičnega prostora, je njihova smer gibanja oziroma raztezanja opredeljena z naslednjimi atributi: 

VODORAVNO OS  poimenujemo dinamična in poteka od SRCE Zemlje do ustvarjalnega impulza ZAVESTI

NAVPIČNO OS  poimenujemo statična in poteka od JEDRNE Zvezde do Kozmične LJUBEZNI

Znotraj atributov  koordinatnega sistema širjenja Kozmosa, se proces GIBANJA oziroma širjenja ZAVESTI dogaja kot ustvarjalni proces od IDEJE oziroma zamisli (0*1 ) do popolne STVARITVE (0*8). Ta proces je ponazorjen s simboli: SEME-UNIVERZUM, MATERNICA - UNIVERZUM, POTOVANJE, GRAL, DREVO ŽIVLJENJA, PLAMEN, Žuborenje ENERGIJE, SIMFONIJA...... opomba: "celota posamičnih simbolov se je izrisala leta 1999"

PRIPOROČILO za pospeševanje širjenja polja vaše ZAVESTI:

natisnite posamezne simbole in jih v enakem razporedu razvrstite po tleh prostora namenjenega za "potapljanje v lastno BIT". Stopite ali se usedite na sredino koordinatnega sistema in se počasi obračajte v nasprotni smeri urinega kazalca. Začetek vašega pomikanja naj bo vedno s pogledom v smeri JEDRNE Zvezde. Vsakič ko uporabite ta način pospeševanja širjenja vaše Zavesti, naredite TRI kroge pomikanja in zaključite s pogledom v smer ZAVEST

bottom of page