Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

KDO si ? Ali poznaš sebe in namen svojega bivanja na tem čudovitem
planetu ZEMLJA, tukaj in sedaj ? 
Je OZAVEŠČANJE s SAMOSPOZNAVANJEM pomembno in potrebno za izpolnitev namena bivanja vsakega posameznika ?

 

Če iščete odgovore na ta vprašanja, si vzemite čas, poglobite se v vsebino sporočil in se obdarujte s spoznanji - nagrada je trajna in neprecenljiva. 

Svetloba vas informira. Dviguje vas, ker kadar ste informirani, se počutite močnejše, ko niste informirani, se počutite nemočno. Logični um vam ne dovoljuje, da bi prepoznali različna stanja zavesti, ker se logični um čvrsto drži lastne identitete. Logični um je zaklenjen v meje EGA in ne želi priznati drugih področij.

Občutek vedno priznava druga področja in svetove, ker se preko občutkov znate premikati meddimenzionalno. Vi lahko berete znake in definicije s pomočjo energije, ki jo imenujete občutek, saj to je pravzaprav neka vibracija.

"Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog, če mu kdo nastavi zanko, ga užene v kozji rog !

 

JAZ pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim SONCE, v drugi roki zlati SMEH ..."

                                                                                KEKEC & OTROCI

ODKRIJTE največ SEBE !

 

Vse več nas je, ki hočemo živeti Življenje kot nam je namenjeno, to je ZAVESTNO, po naši izvorni zamisli, živeti SVOBODNO, USTVARJALNO, v harmoniji z Naravo, v medsebojni HARMONIJI, ....

 

Priložnosti za uresničenje našega izvornega NAMENA in HREPENENJ se porajajo vsak dan, le OD-LOČITI se je potrebno in jih udejanjati !

 

Naše duše obstajajo izven časa in prostora, se povezujejo z drugimi in rastejo. Pogosto imamo ob stiku z nekaterimi ljudmi občutek, kot da smo jih že nekoč srečali – in najverjetneje smo jih res – v enem izmed prejšnjih življenj.
Oddaljeni spomini in skrita čustva, ki jih v nas prebudijo nekateri ljudje, nas opominjajo, da so naše duše nesmrtne in da so dale skozi že veliko življenj. Medtem, ko um pozabi, duša hrani informacije iz 'starih časov' nekje globoko v našem nezavednem. Vsakič, ko se duša inkarnira v telo, nabere nove informacije in ko dovolj zraste in osvoji vse potrebne lekcije oziroma doživi razsvetljenje, se ne uteleša več.