Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

KDO si ? Ali poznaš sebe in namen svojega bivanja na tem čudovitem planetu ZEMLJA, tukaj in sedaj ? 
Je OZAVEŠČANJE s SAMOSPOZNAVANJEM pomembno in potrebno za izpolnitev namena bivanja vsakega posameznika ?

 

Če iščete odgovore na ta vprašanja, si vzemite čas, poglobite se v vsebino sporočil in se obdarujte s spoznanji - nagrada je trajna in neprecenljiva. 

Svetloba vas informira. Dviguje vas, ker kadar ste informirani, se počutite močnejše, ko niste informirani, se počutite nemočno. Logični um vam ne dovoljuje, da bi prepoznali različna stanja zavesti, ker se logični um čvrsto drži lastne identitete. Logični um je zaklenjen v meje EGA in ne želi priznati drugih področij. Občutek vedno priznava druga področja in svetove, ker se preko občutkov znate premikati meddimenzionalno. Vi lahko berete znake in definicije s pomočjo energije, ki jo imenujete občutek saj to je pravzaprav neka vibracija.

"Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog, če mu kdo nastavi zanko, ga užene v kozji rog !

 

JAZ pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim SONCE, v drugi roki zlati SMEH ..."

                                                                                KEKEC & OTROCI

Na tej spletni strani so zbrane objave posameznikov in skupine, ki so ozavestili in sprejeli informacije z višječutnim zaznavanjem iz etrskega in drugih nivojev bivanja. Osrednji del spoznanj se podarja v obliki simbolov kot "Diamant ZAVESTI" ter različnih objav; vibracijsko vas usmerja  k sklopom :  

&

 

 

 

& 

&

ODKRIJTE največ SEBE !

Vse več nas je, ki hočemo živeti Življenje kot nam je namenjeno, to je ZAVESTNO, po naši izvorni zamisli, živeti SVOBODNO, USTVARJALNO, v harmoniji z Naravo, v medsebojni HARMONIJI, ....

 

Priložnosti za uresničenje našega izvornega NAMENA in HREPENENJ se porajajo vsak dan, le OD-LOČITI se je potrebno in jih udejanjati !

 

se vam zdi vredno, da vzamete svoje Življenje

v  SVOJE ROKE in sprejemate zavestne odločitve ?

Življenje poteka od ALFA (začetka) do OMEGA (konca)  

in ponovno od OMEGA do ALFA, v večni spirali.

 

 

Kaj je ZAVEST ?                                      ZAVEST je Življenje. Oblika Živlenja je določena s stopnjo intenzivnosti Zavesti v gibanju.  Če izgubite ZAVEST, izgubite vse.

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now