top of page
             
Je OZAVEŠČANJE s SAMOSPOZNAVANJEM pomembno in potrebno za izpolnitev namena bivanja vsakega posameznika ?

 

Če iščete odgovore na ta vprašanja, si vzemite čas, poglobite se v vsebino sporočil in se obdarujte s spoznanji - nagrada je trajna in neprecenljiva. 

KDO si ? Ali poznaš sebe in namen svojega bivanja na tem čudovitem
planetu ZEMLJA, tukaj in sedaj ? 

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

Svetloba vas informira. Dviguje vas, ker kadar ste informirani, se počutite močnejše, ko niste informirani, se počutite nemočno. 

 

Logični um vam ne dovoljuje, da bi prepoznali različna stanja zavesti, ker se logični um čvrsto drži lastne identitete. Logični um je zaklenjen v meje EGA in ne želi priznati drugih področij.

Občutek vedno priznava druga področja in svetove, ker se preko občutkov znate premikati meddimenzionalno. Vi lahko »berete« znake in njihov pomen z energijo, ki se prepoznava kot občutek, saj to je vibracija.

ODKRIJTE največ SEBE !

 

Vse več nas je, ki hočemo živeti Življenje kot nam je namenjeno, to je ZAVESTNO, po naši izvorni zamisli, živeti SVOBODNO, USTVARJALNO, v harmoniji z Naravo, v medsebojni HARMONIJI, ....

 

Priložnosti za uresničenje našega izvornega NAMENA in HREPENENJ se porajajo vsak dan, le OD-LOČITI se je potrebno in jih udejanjati !

 

Naše duše obstajajo izven časa in prostora, se povezujejo z drugimi in rastejo. Pogosto imamo ob stiku z nekaterimi ljudmi občutek, kot da smo jih že nekoč srečali – in najverjetneje smo jih res – v enem izmed prejšnjih življenj.

Oddaljeni spomini in skrita čustva, ki jih v nas prebudijo nekateri ljudje, nas opominjajo, da so naše duše nesmrtne in da so dale skozi že veliko življenj. Medtem, ko um pozabi, duša hrani informacije iz 'starih časov' nekje globoko v našem nezavednem. Vsakič, ko se duša inkarnira v telo, nabere nove informacije in ko dovolj zraste in osvoji vse potrebne lekcije oziroma doživi razsvetljenje, se ne uteleša več...
LABIRINT2-300x300.jpg
zbudi se.jpg
bottom of page