top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

Sporočila Nadangela MIHAELA

 

Svetloba INTELEKTA

Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Ronno Herman (LM-10-2011)

RAZSVETLJENJE in duhovno zavedanje se začne z mentalnim telesom/ razumom. Da bi dosegli samo-mojstrstvo, je vitalnega pomena, da iščete svetlobo intelekta.

Rojevanje Zvezdnega OTROKA

preneseno skozi Celio Fennm 24. maj 2011 

Zemlja je sedaj v polni meri prizemljena v 5. dimenzijo medsebojne povezave in božanske volje. S premikom v 6. dimenzionalno zavest se omogoči tistim od vas, ki ste pripravljeni začeti delati premike v višjo zavest magične ali kvantumske stvarnosti, začeti živeti v teh višjih kraljestvih magične jasnosti in kreacije.

Harmonična uravnava - proti velikemu razvojnemu skoku

kanalizirano preko Celie Fenn, dne 9.  februarja 2011

na vaši Zemlji se prav sedaj dogajajo velike spremembe, ko se stari omrežni sistem sesuva in aktivira peto-dimenzionalna mreža Nove Zemlje. Da, zares bi se to lahko na prvi pogled zdelo kot nestabilnost in turbulenca/burno stanje, vendar, če vi pogledate globlje, boste videli, da je to vse del sprememb in transformacij, o katerih smo vam mi govorili v preteklih mesecih in letih. In mi ponovno pravimo, da ne bodite v strahu in vedite, da je vse v božanskem redu, ko se vi premikate skozi te spremembe. Vas bo držala in podpirala božanska ljubezen.

Please reload

bottom of page