Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

Sporočila Nadangela MIHAELA

 

Svetloba INTELEKTA

Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Ronno Herman (LM-10-2011)

RAZSVETLJENJE in duhovno zavedanje se začne z mentalnim telesom/ razumom. Da bi dosegli samo-mojstrstvo, je vitalnega pomena, da iščete svetlobo intelekta.

Rojevanje Zvezdnega OTROKA

preneseno skozi Celio Fennm 24. maj 2011 

Zemlja je sedaj v polni meri prizemljena v 5. dimenzijo medsebojne povezave in božanske volje. S premikom v 6. dimenzionalno zavest se omogoči tistim od vas, ki ste pripravljeni začeti delati premike v višjo zavest magične ali kvantumske stvarnosti, začeti živeti v teh višjih kraljestvih magične jasnosti in kreacije.

Harmonična uravnava - proti velikemu razvojnemu skoku

kanalizirano preko Celie Fenn, dne 9.  februarja 2011

na vaši Zemlji se prav sedaj dogajajo velike spremembe, ko se stari omrežni sistem sesuva in aktivira peto-dimenzionalna mreža Nove Zemlje. Da, zares bi se to lahko na prvi pogled zdelo kot nestabilnost in turbulenca/burno stanje, vendar, če vi pogledate globlje, boste videli, da je to vse del sprememb in transformacij, o katerih smo vam mi govorili v preteklih mesecih in letih. In mi ponovno pravimo, da ne bodite v strahu in vedite, da je vse v božanskem redu, ko se vi premikate skozi te spremembe. Vas bo držala in podpirala božanska ljubezen.

Please reload

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now