top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

Saint Germain - Adamus, vnebovzeti mojster

Tukaj se objavljajo nekatera sporočila vnevovzetega Mojstra Saint Germaina, ki navdihuje in hrabri človeštvo na poti vstajenja v nove dimenzije ZAVESTI. Je mojster vijoličnega  žarka, žarka ki deluje očiščevalno oziroma transformacijsko.

Njegov temeljni nasvet  in usmeritev za obdobje notranjih in zunanjih sprememb je: " Nastopil je konec dualnosti, čas je za uresničitev  Božanskosti v našem življenju"

 

UPRAVLJANJE ENERGIJ / iz knjige: ŽIVITE SVOJO BOŽANSKOST

Ali ste kapitan svoje ladje - svojega telesa, uma, duše, preteklih aspektov, vsakega svojega dela - ali nadzirate vse to ? 

Ali ste si prenehali zaupati in komunicirati s seboj in tako prekinili vsakršno povezavo s svojim duhom ?

 

Še vedno je tukaj, vedno je bil, vendar ste prenehali komunicirati z njim, z vsakim delom sebe. Ne zaupate telesu. Ne zaupate umu. Nimate niti najmanjšega pojma o svojem Duhu. Dolgo ga že iščete in to je bila zanimiva igra z imenom "Poiščimo Duha" Kje je ? To ste vi . Potem pravite: "Jaz ? Duh ?" Vsekakor.

Ste  Duh, ki ne komunicira s seboj zaradii pomanjkanja zaupanja !!!

TELESNA POMLADITEV

 

Zdravljenje, vzpostavljanje ravnovesja in sposobnost pomladitve so neločljivo povezani s telesom. telo se lahko samo pozdravi in zaceli, brez zunanje pomoči zdravil ali terapij. Telo premore izjemno napreden komunikacijski sistem, kdaj je kakšen del v neravnovesju, in ve, kako tja poslati primerne energije, ki ga bodo znova urevnovesile.  

vedite, da niste le svoje fizično telo, obkroža vas tudi energijsko telo na drugih ravneh bivanja, ki so povezane med seboj.

iz knjige: 

ŽIVITE SVOJO BOŽANSKOST

 

ZAZNAVE - PET ANGELSKIH ČUTOV:

 

ZAVEDANJE

 

SOČUTJE

 

DOMIŠLJIJA

 

FOKUS

 

IZRAŽANJE

Vaša FIZIČNA ČUTILA ponazarja sistem čutil VAKOG:

V- vid

A- akustika /sluh

K-kinestetika/ otip

O-olfaktorno čutilo / okus

G-gustatorno čutilo / vonj

bottom of page