Saint Germain - ADAMUS, vnebovzeti Mojster

Tukaj se objavljajo nekatera sporočila vnevovzetega Mojstra Saint Germaina, ki navdihuje in hrabri človeštvo na poti vstajenja v nove dimenzije ZAVESTI. Je mojster vijoličnega  žarka, žarka ki deluje očiščevalno oziroma transformacijsko.

Njegov temeljni nasvet  in usmeritev za obdobje notranjih in zunanjih sprememb je: " Nastopil je konec dualnosti, čas je za uresničitev  Božanskosti v našem življenju"

 

UPRAVLJANJE ENERGIJ / iz knjige: ŽIVITE SVOJO BOŽANSKOST

Ali ste kapitan svoje ladje - svojega telesa, uma, duše, preteklih aspektov, vsakega svojega dela - ali nadzirate vse to ? 

Ali ste si prenehali zaupati in komunicirati s seboj in tako prekinili vsakršno povezavo s svojim duhom ?

 

Še vedno je tukaj, vedno je bil, vendar ste prenehali komunicirati z njim, z vsakim delom sebe. Ne zaupate telesu. Ne zaupate umu. Nimate niti najmanjšega pojma o svojem Duhu. Dolgo ga že iščete in to je bila zanimiva igra z imenom "Poiščimo Duha" Kje je ? To ste vi . Potem pravite: "Jaz ? Duh ?" Vsekakor.

Ste  Duh, ki ne komunicira s seboj zaradii pomanjkanja zaupanja !!!

ZAZNAVE - PET ANGELSKIH ČUTOV:

 

ZAVEDANJE

 

SOČUTJE

 

DOMIŠLJIJA

 

FOKUS

 

IZRAŽANJE

iz knjige: 

ŽIVITE SVOJO BOŽANSKOST

 

Katero so vaša FIZIČNA ČUTILA ?

ponazarja jih sistem čutil VAKOG

V- vid

A- akustika /sluh

K-kinestetika/ otip

O-olfaktorno čutilo / okus

G-gustatorno čutilo / vonj

TELESNA POMLADITEV

 

Zdravljenje, vzpostavljanje ravnovesja in sposobnost pomladitve so neločljivo povezani s telesom. telo se lahko samo pozdravi in zaceli, brez zunanje pomoči zdravil ali terapij. Telo premore izjemno napreden komunikacijski sistem, kdaj je kakšen del v neravnovesju, in ve, kako tja poslati primerne energije, ki ga bodo znova urevnovesile.  

vedite, da niste le svoje fizično telo, obkroža vas tudi energijsko telo na drugih ravneh bivanja, ki so povezane med seboj.

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now