ZDRAVLJENJE - možne izbire in posledice

"Zdravljenje, vzpostavljanje ravnovesja in sposobnost pomladitve so neločljivo povezani z vašim telesom. Vaše telo se lahko samo pozdravi in zaceli, brez zunanje pomoči zdravil in terapij. Telo premore izjemno napreden komunikacijski sistem, ki natanko ve, kdaj je kakšen del v neravnovesju in ve, kako tja poslati ustrezne energije, ki ga bodo znova uravnovesile. Toda, ljudje ste prekinili komunikacijo s svojim telesom, nehali ste mu zaupati; še več, ne prevzemate odgovornosti za to, kar se dogaja v njem - raje se zanašate na zdravnike, zdravilce in vse druge, razen na vas"

                                                                                                                                               Adamus - St.Germain

Center ZAVESTI 

Vodnarjeve dobe

Ko bolezen sprejemamo predvsem kot proces učenja, potem se lahko od nje veliko naučimo. V procesu zdravljenja se "spominjamo" samih sebe in iščemo izvorno zvezo z globjim JAZom. Spominjanje je podobno sestavljanju koščkov holografske plošče zato, da dobimo jasnejšo sliko.

Odločilno za proces zdravljenja je tudi popolna odkritost do samega sebe, še zlasti glede osebnih potreb. Pomembno je, da se svojih resničnih potreb zavedamo na vseh ravneh. Nezadovoljene potrebe so praznina, razkrivanje teh praznin pa jih polni z energijo.

priporočen ogled posnetka: Kaj je Alzhajmerjeva bolezen ? 

Izpolnjevanje izvornega smotra življenja, je bistvo zdravilskega postopka. 

 

Izpolnjevanje potreb, ki jih imamo v tem trenutku, nas holografsko približa spolnjevanju preteklih neizpolnjenih potreb. Približa nas naši osnovni potrebi, to je ustvarjalnemu izražanju lastnega bistva.

 

Ravni človekovega energetskega polja in potrebe, ki se kažejo na njihveč ... 

 

tukaj so izbrane objave o odkritjih, nasvetih, pojasnilih, resnici .... o možnih izbirah, ki so navoljo ljudem v materialni stvarnosti, ko je že porušeno ravnovesje v AVRI :

 

POZDRAVIMO SE SAMI  ali preoblikovanje osebnega zdravilskega postopka v osebno življenjsko lekcijo 

Je način in pot do trajnostnega zdravja - morda pa poskusite KAKO

 

Zdravljenje s harmoničnimi IZBIRAMI delovanja - preverite TU

zdravljenje z ZVOKOM, več...

HARMONIJA Narave blagodejno ustvarja vrt in prostor zdravljenja

napotek:
nehajte govoriti in razmišljati, začnite ŽIVETI

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now