top of page

Vpogled v ENOST

od KOD /KAKO/ZAKAJ 

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

Če povzamemo po ezoterični tradiciji, obstaja življenje povsod po našem solarnem sistemu. Miljoni duš na drugih planetih prispevajo k skupnemu duhovnemu ekosistemu našega sončnega sistema in galaksije. Ampak tudi naše izbire in odločitve na Zemlji prav tako močno vplivajo na usodo teh drugih bitij.


Kar je videti kot znanstvena fantastika, je dejansko duhovna ne-fantastika. Razlog zakaj naši znanstveniki ne najdejo teh življenjskih oblik je ta, da obstaja še mnogo dimenzij znotraj fizične dimenzije (nekateri pravijo "nad materialno dimenzijo"). Te ravni bivanja ali tako imenovane dimenzije so definirane z drugo vibracijo, kot je vibracija vidne materialno-snovne ravni, na katero se opira uradna znanost. Življenje obstaja na eterični ravni tudi na Soncu, Veneri, Merkurju in drugje. Življenje na Marsu recimo vibrira na astralni ravni materije - to je raven, ki je na zemlji vidna jasnovidnim ljudem in tu se nahajajo in so vidni: duhovi, vile, druga elementalna bitja, angeli,…

 

Naši vesoljski bratje prihajajo služit Zemlji, predvsem zdaj, ko je Zemlja v največji tranziciji in duhovnem preporodu. V njihovi naravi je, da pomagajo, ker skrbijo za ohranitev in razvoj vsega sončnega sistema. Izjemno se trudijo. Na tisoče jih je prišlo. Svoj čas in energijo porabljajo, da nam na vse načine pomagajo. Ustvarjajo vrtince, ki so zanesljivo vidni kot žitni krogi, na splošno pa po vsem svetu ustvarjajo tudi nevidne vrtince. Žitni krogi so edini otipljivi zunanji znak njihove prisotnosti. Če imate oči, da vidite, vam ti znaki povedo, da se nam je pridružil nekdo z velikansko inteligenco, strokovnim znanjem, taktom ter zadržanostjo in s tem dejal: "Tukaj smo." Lahko bi pristali in naredili veliko hrupa ter nam tako povedali, da so tukaj, vendar tega ne storijo. Z nami vzpostavljajo stik potihoma, z občutkom, da nas ne bi prestrašilo in povzročili panike !

bottom of page