Evolucija ZAVESTI 

Naše evolucijsko potovanje se je pričelo pred mnogimi veki. Ne potujemo kar tako, brez načrta, celoten razvoj se dogaja po določenih parametrih in zakonitostih.

 

Ves UNIVERZUM je urejen "sistemsko", vse sisteme podpira ZAVEST, ki deluje po enotnih principih in zakonitostih. Sistemsko mišljenje je naravno za otroke do tretjega leta starosti. Ti ne analizirajo in ne ločijo stvari na dobre in slabe. To jih kasneje naučimo odrasli. Za majhnega otroka je vse enako. Ni ne jezen ne užaljen, prav tako se mu ne zdi logično, da česa ne sme.

Vsi sistemi težijo k ravnovesju. Tema je del svetlobe in svetloba je del teme - VSE je HOLOGRAM.

Najboljšega v sistemski miselnosti ni, vsak je lahko samo optimalen

PREHOD 11:11 - napoved in pregled dogodkov

 

Kaj so poznali Maji - ujemanja po koledarju; več......

V večletnem raziskovanju polja Kozmične ZAVESTI je nastala slika "Načrt prebujanja in ozaveščanja - DIAMANT ZAVESTI" za prehod v višjo dimenzijo ZAVESTI, izražen v simbolih in je bil "prečitan" iz holograma Planeta Zemlje. 

 

Posamezni simboli Mikro KOZMOSa so umeščeni v KROG in ga opredeljujejo atributi: prebujanjepraspominzavest - modrost in izkustvo 

 

Simboli, ki označujejo MAKRO KOZMOS so umeščenii v obliko ROMBA in ga opredeljujejo atributi:

M1-PLEKSUSM2-SRCEM3- LJUBEZENM4-ZAVEST

 

v procesu ozaveščanja se zgodijo 4 najpomembnejši preskoki  - INICIACIJE ali POSVETITVE  

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

​Vaša ZAVEST sproža VAŠE IZKUŠNJE ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now