top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

POLJE, kjer ni skrivnosti /misterijev in manipulaacija NI možna

 

OKO.jpg

Svetloba je Kozmična Inteligenca, ki informira in dviguje vibracije. Kadar ste informirani, se počutite močnejše. Ko niste informirani, se počutite nemočno. Inteligenca se udejanja v obliki valov, ki oblikujejo geometrijske oblike na Zemlji. Inteligenca je izven dosega pogovorne ali pisane besede, ker je to frekvenca, ki se pojavlja v geometrijskih oblikah.

Pitagora je prepoznaval samo delčke vsega tega, ljudje pa te njegove geometrije niso mogli razumeti. Geometrija je razvita inteligenca, je skupek doživetij, ki lahko prenaša ogromne količine informacij. Na začetku so bile te geometrijske oblike krogi (žitni krogi), potem so se razvili trikotniki, linije in mnoge druge oblike. Te geometrijske oblike so kot hieroglifi. Hieroglifi in piktogrami, izrezljani v kamnu na tem planetu, pomenijo podobo manifestacije Kozmične Inteligence.

 

Krogi in druge geometrijske oblike, ki se vtiskujejo na Zemljo so tu, da bi človeštvu pomagali obdržati frekvenco Kozmične Inteligence ter z njo upravljati ter tako opogumljajo človeštvo da bi "živelo svojo Svetlobo". Na razpolago dajejo frekvenčne informacije na zelo subtilen način.

 

Brezkončna ZAVEST je sposobna imeti neskončno točk središča pozornosti in to je tisto kar smo. SMO točke pozornosti znotraj ENOSTI v Kozmični Inteligenci. Življenje vsakega posameznika na tem planetu je zasnovano kot eterični geometrijski izraz Kozmične Inteligence v obliki holograma, ki je načrt za izkustveno doživljanje v določenem frekvenčnem območju Brezkončne Zavesti.

 

Edinstveno energetsko polje brezkončne ZAVESTi prežema vso stvarnost. Človekova Avra je geometrijska oblika Kozmične Inteligence z lastnostjo elektromagnetnetnega polja, ki vsebuje informacije za manifestacijo posameznika v obliki holograma in je kreacija (stvaritev) po zakonitosti ustvarjalnega procesa Življenja

 

bottom of page