SIMBOLI so univerzalna govorica DUHA

BARVE / ZVOK / ŠTEVILA / GIBI 

BARVE

Avra ali še drugače ETERIČNO TELO vsakega človeka je sestavljena iz mnogih barv, prepletajo se kot MAVRICA.

Pa vendar – vse življenje pri človeku prevladuje ena barva avre ali kvečjemu dve; poudarek: ko in če je človek zdrav, fizično in psihično. Zato vprašanje: Kakšno barvo avre imaš ti?

 

In vse več nas je danes, ki lahko avro čutimo in vidimo. To ni neka zapletena znanost, vse kar je potrebno je, da se odklopite za zunanje vplive in notranje misli, pogledate v svojega prijatelja (najbolje v teme glave ali čelo) in se za nekaj minut zamrznete v gledanju.

 

V pomoč le nekaj usmeritev, več ..

 

 

 

 

ZVOK

Najprej je bila BESEDA. Beseda kot zvočna manifestacija. Zvok je drugi način za prenašanje informacij, ker je del Svetlobe. Zvok je kot zračna vibracija veliko bolj pretanjena od "nižjih", materialnih vibracij, ki jih lahko zaznamo z vonjem, vidom, okusom ali dotikom.

Šele po zvočni manifestaciji, so se pojavile ostale, "nižje", grobe vibracije, kot zaznave za materialni svet. Snovni svet je nastal po nižanju oziroma zgoščevanju začetne, visoke božanske vibracije zvoka in svetlobe.

 

Ta proces lahko obrnemo. Z ustvarjanjem pretanjenih, visokih vibracij, se dvigamo v etrske ravni. Procesa zvočne manifestacije - od visokih etrskih do snovnega sveta imenujemo EVOLUCIJA in iz snovnega sveta k visokim etrskim imenujemo INVOLUCIJA; povezanost čakr-barv-tonov zvokaveč... 
 

 

 ŠTEVILA

 

Določena števila so tesno povezana z vami. Ste že opazili, da se pojavljajo na vsakem koraku – zdi se celo, kot bi te zasledovala in ti želela nekaj sporočiti. Bodite torej pozorni, če vas obkroža energija enega izmed števil, na primer kot hišna številka, tvoja zaporedna številka v redovalnici, letnica rojstva itd. Kaj so osebna števila in kako jih prepoznati; več...

poseben pomen imajo MOJSTRSKA ŠTEVILA in morda vas zanima kaj več ....

 

 

 

GIBI

 

Telesa in vse oblike v 3D stvarnosti so manifestacija neke vibracije oziroma frekvence. Občutiti in sodelovati v gibanju Planeta Zemlja je vrojena sestavina človekove BITi ; giblje se Zmelja, kamnine, vode, rastline v vetru, živali, ... ČLOVEK - veselimo se harmoničnega gibanja telesa za uskladitev z našim NAMENOM izkušanja.

 

 

 

©  objavlja -      

  publishing by:   AmaRa

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

​Vaša ZAVEST kreira VAŠE IZKUSTVO ne glede na to,             katera METODA  in TEHNIKA   je UPORABLJENA, Osebno STVARNOST oblikuje le strast ZAVESTI.

Your consciousness creates YOUR EXPERIENCE no matter what methods and techniques is used. Personal REALITY is result of the passion of CONSCIOUSNESS.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now