top of page

Center ZAVESTI 


Vodnarjeve dobe

Objave

učenje 1.png

Vseživljnjsko 
učenje

Pater dr. Karel Gržan o vseživljenjskem učenju na sestanku soustvarjalcev Tednov vseživljenjskega učenja 2021.

»Razkrinkati te, ki bodo vklesani v spominske table. In tega ne gre pozabiti: Vklesani bodo. Danes so lahko strokovnjaške zvezde na TV ekranih. Toda zelo kmalu bodo vklesani z imeni in priimki – kot povzročitelji žrtev.

Nova Zemlja-prerokba.png

Prerokba

prerokba o 'koncu časa' in prihajajoči Zlati dobi človeštva.

Beinsa Douno je bil filozof,
glasbenik in duhovni učitelj, ki je razvil obliko ezoteričnega krščanstva. Njegova
prerokba neverjetno natančno opisuje čas, v katerem živimo.

Lev.png

Levja vrata
2021

Magičen dan 8.8.: Portal Levja vrata in MLAJ v levu

Praslovani.png

Slovanski
predniki nas učijo živeti

"Če človek želi razpreti krila, mora prisluhniti tudi svoji duhovni tradiciji in ozavestiti, da so zakonitosti življenja pravzaprav povsod enake, čeprav so v vsaki kulturi oslikane s sebi lastno pestro simboliko in imeni," pravi dr. Mira Omerzel – Mirit.

Delfini za Sloveijo.png

Delfini za
Slovenijo

Pozdravljeni prebivalci čudovitega koščka Matere Zemlje, ki mu pravite Slovenija, dežela ljubezni. Pozdravljamo Vas in vas s svetlobnimi žarki blagoslavljamo mi, ki nam pravite Delfini, v sodelovanju s Svetlobnimi bitji z Zvezde Sirius.Hopi.png

Indijanci Hopi napovedujejo

Če ne razumete, kako živeti duhovno na Zemlji, je verjetno, da vam ne bo uspelo

Razpadanje starega.png

Živimo v času razpadanja vsega, kar ne velja

Vse v Kozmosu se nenehno spreminja, tudi mi sami. Nič starega in preseženega ni mogoče zadržati. Noben minuli dan se ne povrne. Čustvena opustitev travmatičnih izkustev iz preteklosti je nujna! Sicer zapademo v centrifugo boleče preobrazbe, v kateri nas vleče nazaj in naprej kot na natezalnici.

bogastvo.png


Zakon
privlačnosti

V zadnjem času se veliko govori o zakonu privlačnosti. O tem, kako lahko v življenje privlačimo vse, kar si želimo. Kaj pa pri tem pozabljamo?

Človeštvo - 2 polovici.png

Človeštvo se
zelo občutno cepi na dve različni polovici

Človeštvo po spiralni poti (vse višje ali vse širše) prehaja iz ene evolucijske ali zgodovinske stopnje v drugo (tako že veke!), a vselej z drugačnim oziroma z vse širšim zavedanjem.

Roža_ZEMLJE.jpg

Prehod v nov
svet

Resnica ... je svet, v katerem odpadejo vse maske, vsi zaigrani programi in vloge, svet, kjer vladajo, mir, sreča, brezpogojna ljubezen in večna harmonija

Avgust-datumi.png

Pomembni
datumi v avgstu

Eden najpomembnejših dni v avgustu (8.8.), ko smo imeli mlaj v levu in portal Levja vrata je že za nami. Poglejmo pa si, kaj nas še čaka v tem mesecu. 

bottom of page